Install this theme

darksilenceinsuburbia:

Villa Vals

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals. They decided to build a central patio into the steep incline to create a large facade with considerable potential for window openings. The viewing angle from the building is slightly inclined, giving a dramatic view of the beautiful mountains on the opposite side of the narrow valley.

All images © Iwan Baan

frontier001:

Just a handful of the rejected publicity photos from “Star Trek: Voyager” I’ve got in my collection.

design-is-fine:

Black Mountain College & Porch of Lee Hall, 1933-41. Faculty Portrait, Summer 1946: Josef and Anni Albers on the right. Blue Ridge Campus, North Carolina. 

design-is-fine:

Philips, Portable television set Your TV, 1991. Source

design-is-fine:

Philips, Portable television set Your TV, 1991. Source

design-is-fine:

Walter Dexel, abstract composition, 1972. Serigraph. Ketterer Kunst

design-is-fine:

Walter Dexel, abstract composition, 1972. Serigraph. Ketterer Kunst

lolzpicx:

Panorama Photos Gone Wrong

meladoodle:

i bet in 2000 years theyre gonna be digging up the rubble of our destroyed earth and they’ll find a nokia still on half battery

ships & stations of starfleet

inky-feathers:

Gold hill, Shaftesbury. (by Dorsett Studios)

inky-feathers:

Gold hill, Shaftesbury. (by Dorsett Studios)

tiny-librarian:

Looking up at the ceiling of Marie Antoinette’s bedroom at the Palace of Versailles.

tiny-librarian:

Looking up at the ceiling of Marie Antoinette’s bedroom at the Palace of Versailles.